29.5.08

Beach Bungalow

Hittade det här färgglada hemmet hos Martha Stewart. Saltstänket känns på huden och jag gissar att surfbrädorna står parkerade runt knuten! Här är man verkligen inte blyg utan öser på med färg i stora penseldrag. Undrar varför vi svenskar är så fega när det gäller att använda färg? Är det blyghet eller är det bara det faktum att vi måste "fånga vårt flyende ljus?". Det finns ju som bekant ingen bättre ljusfångare än färgen vitt. Vad tror du?

Kolla in färgen på golvet!
Ilsket rödmålade stubbar! En idé värd att sno :)

P.s Jag var tvungen att skaka av mig den blå färgen på topbilden samt länkar, den passade inte mig alls. Vilken färg på topbilden tycker du är bäst hittills? Den röda, grön eller blå?

5 kommentarer:

Anonym sa...

Grönt är läckert, många fina nyanser binder ihop sidobilden/Chris

Stämningsfullt sa...

Hej!
Vilket färgsprakande hem!

Jag tror att vi svenskar vill åt ljuset :) Man kan ju tillsätta lite färger i detaljerna ist :)

Ang din topbild så gillar jag nog den röda bäst. Känns välkomnande!

Kram!

anna k. sa...

Chris och Stämingsfullt: Wow vad ni var snabba! Hann inte ens pinga innan ni kommenterade :) En för grön och en för röd, ok!

Malin - I min trädgård sa...

Hejsan!

Jag tror liksom Stämningsfullt att det är ljuset vi vill åt.

Vad är pinga?

anna k. sa...

Hwita villan: Jo, jag tror nog också att det är så, att det är ljuset vi vill åt. Men sen så är det nog också liiite feghet :) Vi vill ju inte sticka ut för mycket!

Lite kort så är pinga ett sätt "att berätta att bloggen har blivit uppdaterad". Så fort du skriver ett inlägg kan man manuellt (eller automatiskt, det beror lite på vad för typ av blogg man har) pinga. nyligen.se och bloggportalen.se är två sajter där du kan pinga dina inlägg!