16.7.08

Sundborn var bra!

Just nu sitter vi med våra nakna fötter nerkörda i gräset, sippar på ett glas vin och beskådar den otroliga vyn över Siljan. Nu väntar vi på att få att sätta oss till bords. Vi har kikat på menyn - och jisses vad det ser lovande ut - nu ska jag äntligen få mig lite antipasto! Hoppas ni har en fin kväll därute!

Eftersom vi har en ny kamera som vi inte hunnit lära oss och en dator med världens sämsta skärm har jag ingen aning om hur den här bilden ser ut - snacka om att man är tekniknörd när man känner sig helt naken utan sin megaskärm och photshop :D

5 kommentarer:

Dubbelörn sa...

Jag blir alldeles matt av ditt inlägg... Himmel vilket läckert ställe Jöns Andersgården verkar vara...

Tror nog jag ska boka in oss där o överraska kära mannen med några dagar helt för oss själva ;). Har tidigare alltid hamnat i Tällberg men känner att nu är det dags för annat.

Sundborn är en favorit. Hade en arb kamrat vars make var barnbarn till Carl Larsson. Vi var på visning på Sundborn o guidades av sonen d v s barnbarnsbarnet... En helt fantastisk känsla.

Kramar

Ellas Inspiration sa...

Gud va mysigt det låter. Vilka härliga bilder du bjuder på.

Ha en fortsatt mysig semester.

Kram Karin

Anonym sa...

Tänkte bara säga att jag å min syster tillbingat föregående natt på just Jöns Andersgården, vi sov i "Bagarstugan", njöt av lugnet, den vackra miljön och den goda maten. Rekommenderas varmt! Åkt runt Siljan i dagarna 2 och besökt flera av ställena man läst om på olika bloggar, kul! mvh Cicci

Stämningsfullt sa...

ÅH uuuunderbart!! :)
Kram.

anna k. sa...

Dubbelörnen: Ta med maken du - rummen är enkla men supermysiga, sängarna är KANON, maten superb. Jag lovar att kärleken kommer på köpet Det är som gjort för mys ;)

Vad häftigt att bli guidad av en släkting! Det måste bli något riktigt extra eftersom han har släkthistoria och egna minnen från huset!!

Karin: Hoppas du har en fin semester med om du är ledig!!

Cissi: Då måste vi ju ha bott där samtidigt!! Det låter som om ni hade lika trevlig som vi! Och ja, prisa alla bloggar, man har ju så mycket inspiration till resan därifrån!

Stämningsfullt: Jag håller tummarna för att du får liknande mys i sommar med!