10.5.11

Tävling!

Nu är det dags att dela med oss av något som vi hållit lite för oss själva... En iskall dag för ett tag sedan var jag inbjuden till Electrolux pressvisning på Fotografiska. Förutom spännande föredrag med snittar och bubbel i hand fick vi slutligen se det vi alla var där för, nämligen lanseringen av fantastiska köksnyheter från Husqvarna Premium 1689.

Så här beskrivs kollektionen:
"Husqvarnas nya produktserie Premium 1689 sätter en ny standard för precision och prestanda i hemmaköken. Teknik och funktionalitet hämtad från de professionella köken i kombination med ett intuitivt och kraftfullt användargränssnitt ger användaren större möjligheter till kulinariska kreationer än någonsin tidigare."

Husqvarna nya serie är, som dom själva säger, inget mindre än ren perfektion i fråga om teknologi, funktion och design. Jag är beredd att hålla med fullständigt. Jag ville inget hellre än att flytta in i den där montern på Fotografiska där och då! Tänk att ha ett kök med alla dessa produkter och finesser... Vilka måltider jag skulle kunna bjuda på!

Nu var det inte bara jag som var inbjuden utan även andra bloggare eftersom att vi alla var inbjudna av en speciell anledning... Det är nämligen så att man designa sitt eget drömkök och vara med och tävla om fantastiska priser. Vinnarna utses av den jury som Lantliv i stan, tillsammans med andra bloggare, sitter med i. Så skynda hit och klicka och skissa fram dit favoritkök! Det finns fantastiska priser att vinna. Första platsen får välja produkter ur Premium 1689 för hela 25000 kr. Hamnar du på plats 2-17 plats får du förgylla ditt kök med Powermix Silent mixer. Det ska bli så spännande att bläddra igenom alla bidrag och slutligen utse en vinnare.

Skynda på, tävla här fram till 3 juni!

1 kommentar:

Unknown sa...

Vill bara önska en trevlig helg!